About

OVER DLA

DLA Consulting ondersteunt organisaties bij diverse vragen op het gebied van internationalisering en overheidszaken.
Expertise

EXPERTISE

DLA Consulting biedt persoonlijke ondersteuning en op maat gesneden advies over in internationalisering en overheidszaken.
Services

DIENSTEN

Wij zijn een klein, maar gespecialiseerd, adviesbureau dat voor u klaar staat.
Contact

CONTACT

Wilt u meer weten over onze diensten, of heeft u verdere vragen? Neem dan vooral contact met ons op!

Impact Overheid & Beleid

DLA Consulting helpt bedrijven met het inzichtelijk maken van de administratieve rompslomp van overheden en biedt eenvoudige toegang tot overheidsprogramma’s en subsidies, zowel in binnen- als buitenland. Daarnaast  helpen wij u bij het doorgronden van relevante nieuwe wet- en regelgeving, in Nederland en daarbuiten, en stellen u beter in staat om met deze veranderingen om te gaan.

DLA Consulting helpt u omgaan met politieke veranderingen

Een solide government affairs strategie moet een essentieel onderdeel  zijn van elk bedrijfsplan. Maar in de praktijk blijkt dat veel bedrijven geen of onvoldoende rekening houden met de factor ‘politiek’ wanneer zij hun (business)plannen ontwikkelen. DLA Consulting is bekwaam in zowel de taal van de publieke als de private sector en helpt u de interactie tussen beide te begrijpen. Wij helpen u om veranderingen in wet- en regelgeving te doorgronden en hierop in te spelen. We ontwikkelen, herzien en verbeteren ook bestaande strategieën, zodat uw bedrijf aan de eisen van de wereld van vandaag voldoet.

Wij analyseren de impact van overheidsbeleid voor u

Een verandering in het overheidsbeleid, nieuwe regelgeving in uw branche of nieuwe vrijhandelsovereenkomsten: de kansen zijn groot dat deze ontwikkelingen uw bedrijf beïnvloeden. We volgen de effecten van verkiezingen, beleid, regelgeving, ideeën, conflicten en demografische gegevens en identificeren wat ze betekenen voor uw bedrijf. We bieden een analyse van mogelijke risico’s en helpen u bij het navigeren door deze ontwikkelingen door nauw samen te werken met ons internationale netwerk.

DLA helpt u relaties met beleidsmakers aangaan

We willen dat onze klanten de politieke omgeving waarin ze opereren, zowel in eigen land als in het buitenland, beter begrijpen. Wij helpen u bij het identificeren, bouwen en onderhouden van een gezonde reputatie met (politieke) belanghebbenden. Wij helpen u bij het analyseren van de meest relevante partijen in het besluitvormingsproces. Wij brengen u in contact met ons internationale netwerk.

Andere Expertises

Bekijk de andere expertises die DLA Consulting te bieden heeft:

Sinds 01-01-2018

0
Opgericht
0
Tevreden Klant
0
Advies Gegeven
Globe
0
Evenement Georganiseerd

Onze aanbevelingen

DLA Consulting heeft voor de volgende partijen gewerkt

Wilt u meer informatie

over onze expertise op het gebied van overheidsbeleid?

Scroll Up