About

OVER DLA

DLA Consulting ondersteunt organisaties bij diverse vragen op het gebied van internationalisering en overheidszaken.
Expertise

EXPERTISE

DLA Consulting biedt persoonlijke ondersteuning en op maat gesneden advies over in internationalisering en overheidszaken.
Services

DIENSTEN

Wij zijn een klein, maar gespecialiseerd, adviesbureau dat voor u klaar staat.
Contact

CONTACT

Wilt u meer weten over onze diensten, of heeft u verdere vragen? Neem dan vooral contact met ons op!

Over DLA Consulting

Missie

De wereld is in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. En de wereld blijft in beweging. Dit roept allerlei vragen op: wat gaat de toekomst brengen en hoe bepaalt dat je business? Ik help organisaties om te gaan met de huidige maatschappelijke- en markttrends zoals. Ik breng in kaart welke ontwikkelingen er of uw bedrijf afkomen, geopolitiek, economische en technologisch, en help u klaar te maken voor verandering. Ik zorg dat u goed op veranderingen op de lange termijn kunt inspelen. Ik help u met het in kaart brengen van uw probleem (analyse) en ik zorg ervoor dat met conrete aanbevelingen voor u kom (strategie).

DLA Consulting is gevestigd in Nijmegen en vanuit mijn standplaats doe ik opdrachten in Nederland, Europa en daarbuiten.

Visie

Wij stellen onze gespecialiseerde kennis in ons vakgebied voor uw beschikbaar. Wij hebben inzicht in de laatste ontwikkelingen op politiek en economisch niveau die kansen bieden voor bedrijven of bedreigend zijn. Met onze missie ‘Making sense of the world for you’: stellen wij uw organisatie in staat complexe maatschappelijke opgaven om te zetten in mogelijkheden.

Onze waarden

DLA Consulting wil een positieve impact op de samenleving hebben. Daarom werken wij voor- en met organisaties die sociaal bewust zijn. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën; verkennen nieuwe horizonten en zetten ons in voor het verbeteren van onze (leef)omgeving. Wij doen dit door mensen samen te brengen en het delen van kennis. De oprichters van DLA Consulting hebben daarom Stichting Denktank Audace (stichting i.o.) opgericht. Stichting Denktank Audace brengt betrokken mensen uit de samenleving en ervaren deskundigen samen om (op lokale schaal) antwoorden te vinden voor de complexe problemen van de moderne samenleving.

De naam DLA komt van ‘De L’Audace’, durf, lef en stoutmoedigheid. De naam verbeeldt onze intentie om avonturen aan te gaan, nieuwe kansen te verkennen en risico’s om te zetten in mogelijkheden. Ons logo, een blauwe horizon op een witte achtergrond, illustreert ons streven om organisaties verder dan de horizon te laten kijken.

Sinds 01-01-2018

0
Opgericht
0
Tevreden Klant
0
Advies Gegeven
Globe
0
Evenement Georganiseerd

Wie ben ik?

In de winter van 2017 ben ik voor mijzelf begonnen, na verschillende jaren in loondienst te hebben gewerkt. Ik vond dat ik toe was aan een nieuwe stap, en kort voor mijn 30e verjaardag heb ik mijn bedrijf opgericht. In de periode daarvoor heb ik een boel beleefd en gezien. Ik werkte eerder voor gerenommeerde internationale organisaties zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken; de politieke afdelingen van Heineken en Philips en Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV (thans Oost NL), de ontwikkelingsmaatschappij van de provincies Gelderland en Overijssel.

Ik ben erg gepassioneerd om nieuwe dingen over de wereld te leren, zoals politieke ontwikkelingen, technologische ontwikkelingen, filosofieën en nieuwe (business) ideeën.

Mijn aanbevelingen

Ik heb voor de volgende partijen gewerkt

Bent u geïnteresseerd in de diensten van DLA Consulting?

Wilt u een keer vrijblijvend met mij sparren? Maak dan een afspraak!

Scroll Up